Arrangementen

Arrangementen

De Artist is vakkundig op gebied van meerdere kunstzinnige technieken: schilderen, keramiek, etsen, assembleren, zandsculpturen bouwen, bewerken van hout, been, zandsteen, koper…

Arrangementen en workshops op maat

Zoek je een artistieke activiteit? Of een activiteit in combinatie met borrel, barbecue, Italiaans buffet of andere eetwensen? Neem contact op en we maken samen met jou een programma.
Voor groepen van minimaal 10 personen. Richtprijs € 30 per persoon, inclusief enkele consumpties.

Dorp aan de Rivier wandelroute

Wandel door Lith – het dorp aan de rivier – onder begeleiding van een gids. Een tocht in middeleeuwse sferen over autovrije klinkerpaden, weesjes, langs de Maas en langs legendarische plekken uit Antoon Coolen’s roman. Per groep 110 euro incl. koffie en 5 routeboekjes.

Gezellige omgeving

Maak gebruik van café, galerie en terras voor een verjaardag, jubileum, ceremonie of andere bijeenkomst. We ontvangen jou en je gasten graag in onze artistieke huiskamersfeer. De wijn die we serveren zal smaken en het bierassortiment – met Hertog Jan bier op de tap – is ruim. De prijzen van consumpties zijn marktconform.

Muziek en Theater

We initiëren regelmatig muziekavonden en voorstellingen, al dan niet in samenwerking met Stichting KAM en Theater Dankzij De Dijken. Raadpleeg de agenda, volg ons op Facebook of laat uw emailadres achter.